Zoneterapi til babyer og børn fra o til 10 år

Døjer din baby med kolik, luft i maven eller har øresmerter. Er dit barn sengevæder, har børneeksem, smerter, er utryg, stresset eller døjer med angst. Så det bare nogen af de ting som zoneterapi for børn kan hjælpe mod.

Et eksempel er lille Emilie på 10 uger, som døjede med luft i maven og mange mavekneb. Hun er utrøstelig flere gange i løbet af dagen og aften. Men allerede efter 2 behandlinger virker hun gladere i sine vågne time, sover godt og hun får fyldt bleen godt og grundig et par gange om dagen.

Et andet eksempel er Malthe på 5 ½ år, der sover med ble om natten. Han kan ikke holde sig en hel nat, på trods af at han ikke drikker noget om aften, og hans forældre vækker ham og får ham på toilettet først på natten. Efter 2 behandlinger på en uge har der kun været et uheld. Da Malthe kommer til en opfølgende behandling efter 3 uger, kan han stolt fortælle at han ikke bruger ble mere.

Zoneterapi til børn handler om tryghed. Tryghed mellem forældre, barn og jeg selv. Der vil være ro til at skifte ble og amme hvis det er det der skal til. En børne behandling vare en halv time. Første gang dog lidt mere så der er tid til at snakke. Du er også velkommen til at skrive eller ringe hvis der er nogen problematikker jeg skal kende til for bedre at kunne hjælpe barnet.

Drik rigeligt med vand efter behandlingen, så kroppen kan udskille affaldsstoffer.

Sygesikringen ”danmark” giver tilskud til behandling med zoneterapi, da jeg er RAB-registreret gennem ZCT.

KLIK HER FOR AT GÅ TILBAGE TIL ZONETERAPI