• Cellulite / Appelsinhud

Cellulite

Cellulite er et andet ord for appelsinhud, som er de små buler i huden, der kan minde om overfladen på en appelsinskal.

Cellulite forekommer ofte på lår og hofter, men kan også opstå på armene eller andre steder på kroppen. Årsagen til cellulite opstår ofte grundet dårlig blodcirkulation, som skal findes i fordelingen af fedtvæv, muskelvæv og bindevæv, der er genetisk bestemt og arvelig. De fleste kvinder får mere tydelig cellulite med alderen, fordi bindevævet bliver stivere. Den dårlige blodcirkulation blokerer både næringsstoffer og affaldsstoffer inde i kroppen og forhindrer det i at bevæge sig rundt. Det gør at der let opstår klynger af fedtceller i bindevævet som danner de berømte buler på huden, kendt som appelsinhud.

Hvis du vil fjerne cellulite på f.eks. lårene er der ingen nemme genveje.

Det bedste resultat opnås hvis du mellem cupping behandlingerne har regelmæssig motion, sund og varieret kost, samt jævnlig stimulering af bindevævet.

Motion: Vil opbygge muskler, der kan være med til at forbrænde fedtet. Stærke muskler gør, at huden ser strammere ud. Det er med til at modvirke de buler i huden, som vi kalder appelsinhud.

To øvelser der har vist sig rigtig gode er lunges og squat. De kan hurtigt blive en af dine daglige favoritaktiviteter.

Kost: Et godt sted at starte er at følge fødevarestyrelsen kostråd, som handler om at spise varieret og ikke for meget. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 600 gram frugt og grønt om dagen. Og drik også masser af vand.

Stimulér blodcirkulationen: Peeling, skrubbecreme og massage er alle ting du selv kan gøre. Bland evt. æteriske olier som rosmarinolie eller appelsinolie som begge sætter gang i blodcirkulationen.

Rygning, overvægt og stress er alle ting du skal undgå, da det gør huden mindre modstandsdygtig og appelsinhuden mere synlig.

Behandlingen

Cupping massage handler om at knuse de ”krystaller” de små buler i huden laver, udrense kroppen og forbedre blodgennemstrømningen på en sådan måde at næringsstoffer og væsker lettere kan bevæge sig rundt i kroppen. Jeg påfører kroppen masser af olie så jeg kan massere med sugecupperne på de områder der er cellulite på. Dette vil gøre lidt ondt i starten, men er et tegn på at behandlingen virker. Dog er det vigtigt at du siger fra, da det ikke bør gøre mere ondt end du kan holde til.

Jeg anbefaler at lave behandlingen 1 til 2 gange om ugen, i 2 til 3 uger. Alt efter hvor slemt din cellulite er. Du vil normalt kunne se resultater efter 2-3 behandlinger.

Prisen for 1  times cellulite behandling er 600,- kr. + 100,- kr. for 1. gang.

Drik rigeligt med vand efter behandlingen, så kroppen kan udskille affaldsstoffer.

KLIK HER FOR AT GÅ TILBAGE TIL CUPPING